Verhalen op het randje van de nacht

Een vertelling op bestelling? Dat kan. Als u woont in Kruibeke, Bazel of Rupelmonde, dan kan u tijdens de week van Valentijn voor slechts 10 euro een zandmannetje of een zandvrouwtje op bezoek krijgen. Die vertelt u zeer liefdevol een verhaal Op het Randje van de Nacht, waarmee u even zoet bent. De rest van de avond is voor u en uw geliefden.

OPGELET! COVID EDITIE!

Ook wij moeten de dingen net iets anders aanpakken wegens de genomen maatregelen rond corona.
Er zijn twee mogelijkheden om een LIVE vertelling te kunnen organiseren:

RAAMVERTELLING – “op het Randje van de Nacht”: We komen naar jou thuis voor een gesloten raam ons verhaal vertellen, weer of geen weer, we zorgen ervoor dat jullie onze gelaatsuitdrukkingen veilig kunnen zien. De audio verzorgen we aan de hand van een eenvoudig GSM gesprek.
BELANGRIJK, voor zowel onze veiligheid als die van jullie vragen we jullie om ons niet te verleiden. Op aanvragen om aan een kampvuur buiten te vertellen of andere verbuigingen of interpretaties van de maatregelen, ver weg van ons raam, zullen we jammer maar helaas afslaan. We proberen op een positieve manier de krant/Facebook te halen.

VENSTERVERTELLING – “op het Zoompje van de Nacht”: We ontmoeten elkaar tindergewijs via het internet. Via een link zal je kunnen inloggen in een, voor de gelegenheid gedecoreerde, meeting room. In een aangepaste setting vertellen we jullie helemaal live ons fanatisch verhaal. Moest je daarbij ook nog een mogelijkheid hebben om ons te casten op een groter scherm maakt dit de ervaring alleen maar leuker.

Om het allemaal spannend maar toch aangenaam te houden, hebben we onze verteltijd moeten optimaliseren. Daarom vertellen we een verhaal dat ongeveer 15 minuten zal duren.

©2016-2021 Wildereenhoorn - Alle rechten voorbehouden