17 Oktober 2021

Vertellingen op unieke locaties

VERTELFESTIVAL ECHTIG EN TECHTIG

Op zondag 17 oktober organiseert het Kruibeekse vertelcollectief WILDEREENHOORN haar allereerste vertelfestival! Op unieke locaties in Rupelmonde worden verhalen verteld van ’s middags tot middernacht. We presenteren jullie naast onze eigen doorwinterde vertellers ook enkele nationale krachtpatsers. Kans om iedereen aan het werk te zien is zeker mogelijk want elke ticket geeft recht op twee voorstellingen. Genieten tussenin kan bij het (wereldwinkel)drankje dat ook mee inbegrepen is in je ticket.

LOCATIES

Het vertelfestival zal doorgaan op vier unieke locaties in Rupelmonde. 

In het prachtig historisch monument, de Getijdenmolen, kan je er al twee terugvinden. In de Radkamer en de Bovenkamer kan je genieten van verhalen, met als het getij meezit, een werkende molen.

Vlak voor de iconische Graventoren staat de Riddertent waar je meerdere verhalen kan gaan beluisteren.

Helemaal op het einde van de dijk langs de Schelde kan je onze verste locatie, de Conciërgewoning, terugvinden. Dit bijgebouwtje van de oude directeurswoning van de vroegere scheepswerf is de ideale setting om op te gaan in een vertelling.

Tickets

Eén festivalticket geeft recht op twee voorstellingen naar keuze.

Opgelet er zijn twee verschillende soorten vertellingen. 

Een familievertelling is een vertelling die geschikt is voor jong en oud. We vragen wel om de minimum leeftijd van 6 jaar te respecteren, onze ervaring leert dat het voor de echt jonge kindjes moeilijk is om zich te volle te laten meenemen door een verhaal en maken de ervaring voor de andere ook heel wat minder.

Een pittige vertelling is een vertelling die inhoudelijk ingewikkelder, ludieker of zelfs schunniger in elkaar zit. Deze vertellingen richten zich voornamelijk op een volwassen publiek. Een absolute aanrader!

Extra

Ook een verfrissend/verwarmend drankje bij ’t Loze Vissertje of een heerlijke cake/rijstpap bij de Wereldwinkel Kruibeke is inbegrepen bij het ticket.

Meer info?

Meer info kan je hier terug vinden.

 

©2016-2021 Wildereenhoorn - Alle rechten voorbehouden